Tegenwoordig heeft G. Sevenhuysen V.O.F. de beschikking over moderne transportmiddelen. Binnen Europa kan gebruik worden gemaakt van huif- en koeltrailers en voor de overzeese bestemmingen kan worden beschikt over moderne 40 ft High Cube koelcontainers (reefers) waarbij temperatuur, ventilatie en luchtvochtigheid tijdens de reis worden gecontroleerd.

Tevens is iedere koelcontainer voorzien van een gecertificeerde temperatuurrecorder om in geval van calamiteiten direct een oorzaak te kunnen traceren.

Alle goederen die G. Sevenhuysen V.O.F. verscheept zijn tijdens transport verzekerd.

Nauwe samenwerking met wereldwijd opererende rederijen zorgt ervoor, dat uw product op tijd en op de juiste plaats van bestemming wordt afgeleverd. Er wordt intensief samengewerkt met diverse rederijen waaronder CMA/CGM, Maersk Line en Seatrade. Alle containers zijn gedurende de reis traceerbaar.

Indien gewenst kunnen de Europese afnemers de gekochte goederen rechtstreeks bij onze pakstations verladen. Alle benodigde documenten worden de chauffeur ter hand gesteld om een snelle afwikkeling aan de grenzen te bevorderen.

Exporteurs van diverse andere levensmiddelen wordt de ruimte geboden om pallets aan te leveren die G. Sevenhuysen V.O.F. bij de gezamenlijke klanten voor u kan afleveren.

Bij G. Sevenhuysen V.O.F. kunt u ook een tweedehands container kopen. Wij verschepen deze voor u en de container kan bij aankomst voor diverse opslagmogelijkheden worden gebruikt. Alle containers worden nauwkeurig gecontroleerd op wind- en waterdichtheid en PTI geïnspecteerd. De containers worden geschilderd en voorzien van een nieuw uniek containernummer.

verscheping
vrachtwagen